BB Knjižnica

Svet knjig in znanja

Knjižnica

Knjižnica B&B je sodobno opremljeno in dostopno mesto, ki pomaga študentom in udeležencem izobraževanj pri reševanju problemov. Ponosni smo na to, da smo polnopravni član sistema COBISS, ki združuje že 440 slovenskih knjižnic. Omogoča namreč hitro obdelavo gradiva, iskanje, rezervacije in podaljševanje gradiva od doma preko spleta.

01
02

COBISS/OPAC

Literatura je nepogrešljiv pripomoček pri pripravi strokovnih in zaključnih del udeležencev naših izobraževanj. Zato se trudimo, da bazo sproti nadgrajujemo z izdajami domačih in tujih avtorjev. Vse študente in ostale udeležence vabimo, naj predlagajo nove knjige, in jih običajno razmeroma hitro naročimo.

Izposojeno gradivo lahko podaljšujete preko funkcije »Moja knjižnica« v sistemu COBISS/OPAC.

  • "Med študijem na BB so se mi popolnoma prilagodili. Pred diplomiranjem sem se oglasil v knjižnici in bil presenečen nad kakovostjo storitve."

    Boštjan, diplomant programa logistično inženirstvo

  • "V knjižnici BB dobim tudi ustrezne informacije o gradivu, ki je dostopno v drugih knjižnicah."

     

    Janez, inženir logistike, Ljubljana

04

Obiščite nas

Obiščite nas v Izobraževalnem centru BB v Kranju na Ljubljanski cesti 30 (prvo nadstropje), od ponedeljka do petka od 9 do 17. ure ali nam pišite na referat@bb.si.

BBlog Avtošola / 22.03.2019 / Mag. Brane Lotrič

Mi vsi: “Kakšnega? Chopper, enduro, športnega, potovalno križarko? “ Ona: “Ne vem. Morda hočem za začetek le izpit za motor.” Pred odločitvijo za nedeljske vožnje z motorjem je prav, da...

Loading...